Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Suc pentru reducerea celulitei, by Carmen Bruma

Suc pentru reducerea celulitei, by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g ananas
• 100 g telina
• o mana rucola
• o mana patrunjel
• miezul pisat de la 2 nuci

Mod de preparare

  • Se spala ingredientele si se pregatesc 
  • Se echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500 PR cu sita de suc si se porneste
  • Se introduc pe rand toate ingredientele in storcator, lasand capacul vasului de colectare inchis, astfel incat toate ingredientele sa se amestece omogen
  • Se toarna sucul rezultat intr-un pahar si se bea imediat
Sucul astfel preparat este bogat in vitaminele A, C, E dar si magneziu si zinc!
Pentru combaterea celulitei este necesar sa respectati urmatoarele reguli alimentare cel putin 6 saptamani:
  • Eliminati complet zaharul si dulciurile ( miere, indulcitori naturali sau artificiali)
  • Eliminati alcoolul
  • Dupa ora 18 mancati doar carne slaba cu legume proaspete si 
  • Eliminati soia, mezelurile si prajelile
  • Mancati proteine slabe la fiecare masa ( min 1 gram proteina/kg corp
  • Incercati sa va schimbati compozitia corporala in favoarea masei musculare. Faceti antrenamente de tip HIIT si variati exercitiile 
  • Nu rontaiti intre mese chiar daca e vorba de alimente sanatoase. Limitati-va la 3 mese principale si (eventual doar daca simtiti nevoia) 2 gustari
  • Beti 45ml apa / kg corp
  • Nu fumati! Nicotina are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulatia si drenajul limfatic la nivelul pielii si favorizeaza aparitia celulitei
  • Cresteti aportul de lecitina si acizi grasi esentiali omega 3. In mod natural se gasesc in galbenusul de ou, pestele gras, sardine, nuci sau puteti folosi varianta suplimentelor 
  • Nu uitati sa va luati in fiecare zi portia de energie si sanatate din sucul preparat cu ajutorul storcatorului Kuvings, care pastreaza vitaminele si mineralele ingredientelor prin presarea la rece!

  • Savurati cu placere! 

    Carmen Bruma