Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Suc verde de kale made by Raw Chef Ligia Pop

Suc verde de kale made by Raw Chef Ligia Pop

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

  • frunze de kale 1.00legatura
  • vlastari de kale 100.00g
  • vlastari de floarea-soarelui 100.00g
  • mere golden 4.00bucata
  • mere verzi 4.00bucata
  • ghimbir (3 cm) 1.00bucata

Descriere

Vlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat

Mod de preparare

Vlastarii de floarea-soarelui si de kale i-am spalat bine, in special radacinile la cei de kale. Merele romanesti le-am spalat bine, folosind apa puternic alcalina speciala pentru spalat legumele si fructele. Frunzele de kale le-am clatit doar sub apa de la robinet.
Am adaugat pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings: frunzele de kale, vlastarii de floarea-soarelui si cei de kale, insa nu toti odata, ci pe rand, iar din cand in cand am adaugat spre bucuria mea cate un mar intreg, deoarece acest storcator are o palnie extralarga de alimentare de 7.5 cm.
Consum
Se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida si proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri pe zi din acest suc. Important e sa nu beti acelasi suc zilnic, ci sa variati soiurile de frunze si vlastari pentru a oferi corpului nutrienti diversi.