Reteta suc Detox hidratant

Porții
2
Complexitate
3
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
278
Ingrediente
• Frunze de nap - 20 gr. |
• Lamaie - (1/2 buc.) 60 gr. |
• Ardei gras verde - 120 gr. |
• Castravete - 180 gr. |
• Ghimbir - 20 gr. |
• Frunze de spanac - 50 gr. |
• Mar - (2 buc.) 180 gr. |
Mod de preparare
- Spalati bine ingredientele
- Indepartati codita si semintele de la ardei
- Indepartati coaja de la castravete, ghimbir si lamaie
- Taiati marul, castravetele, ardeii, lamaia in bucati. Ele pot fi introduse si intregi in gura de alimentare inovativa, extralarga, a storcatorului prin presare la rece Kuvings B3500PR
- Le introduceti in gura de alimentare si preparati sucul prin presare la rece.
Tips:
Poti inlocui varza cu frunze de telina si castravetele cu ridiche sau sfecla.
Inainte de a prepara sucul din spanac si varza, recomandam sa mentii frunzele in apa rece pentru aprox. 30 de minute pentru a obtine maxim de nutrienti din acestea, in urma presarii la rece.
Savurati cu placere!