Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta smoothie energizant de sfecla, made by Carmen Bruma

Reteta smoothie energizant de sfecla, made by Carmen Bruma
Reteta smoothie energizant de sfecla, made by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Sfecla rosie – 1 buc. (300 - 400 gr.)
• Lamaie – 1 buc.
• Morcovi – 2 - 3 buc.
• Ghimbir – 1 bucatica de 3 - 4 cm

Mod de preparare

• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings cu sita pentru smoothie
• spalati ingredientele, curatati-le de coaja si introduceti-le pe rand in storcator: sfecla, morcovii, lamaia, ghimbirul. Nu va chinuiti sa taiati morcovii si lamaia, palnia storcatorului are 7.5 cm, ceea ce permite introducerea legumelor intregi
• sucul se toarna intr-un vas de ceramica, vas emailat sau din sticla, pentru a-si pastra proprietatile. Este important ca sucul sa fie baut imediat dupa preparare, pentru a beneficia de calitatile lui nutritive; are efecte alcalinizante, calmand aciditatea stomacala.

Sfecla este o leguma folosita din antichitate pentru calitatile ei energizante si de refacere a organismului. Este o sursa excelenta de vitamina K, fier, magneziu, acid folic, fosfor.
Sucul poate fi consumat si dimineata sau de cate ori va simtiti epuizati. Contine o bogatie de vitamine si minerale ( A, C, E, K, B1, B2, B2, C, acid folic, betacaroten, fibre, magneziu, fier, cupru si fosfor) si datorita storcatorului prin presare la rece Kuvings , beneficiati de toate aceatea la capacitate maxima. Presarea la rece este o metoda care, la o viteza redusa de doar 60 rpm, pastreaza intacti toti nutrientii din fructe sau legume.

Savurati cu placere!