Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mini cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi by Prăjiturela

Rețetă mini cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi by Prăjiturela
Rețetă mini cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi by Prăjiturela Rețetă mini cheesecakes fără coacere, cu suc proaspăt de kiwi by Prăjiturela

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 100 g biscuți digestivi
• 10 g (2 linguri) cacao
• 50 g unt

Pentru cremă:
• 200 ml frișcă lichidă
• 200 g cremă de brânză
• 100 ml suc proaspăt de kiwi
• Zeama unei lămâi

Pentru decor:
• 1 kiwi - Prăjiturela a folosit kiwi cu miez roșu

Descriere

Obțineți suc proaspăt cu ajutorul storcătorului Kuvings și pregătiți mini cheesecakes la rece, adică fără coacere. Mai jos aveți rețeta detaliată.

Mod de preparare

1. Mărunțiți biscuiții până obțineți un pesmet și amestecați-i cu unt și cacao.

2. Presați-i în forme de brioșe, în care puneți inițial chese (hârtiuțe), apoi dați la rece cât pregătiți crema.

3. Pentru cremă, amestecați toate ingredientele.

4. Pentru montaj, puneți crema peste blatul de biscuiți, dați la rece minimum 2 ore, apoi adăugați pe deasupra felii de kiwi.