Rețetă must de struguri by Prăjiturela
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• struguri copți |
Descriere
Iată cum puteți să faceți must pe tot parcursul anului cu storcătorul cu melc (cu presare la rece) Kuvings EVO 820.
Mod de preparare
1. Spălați strugurii bine.
2. Culegeți boabele de pe ciorchini.
3. Băgați boabele la storcătorul Kuvings. Acesta nu încălzeste produsele pe care le procesează și nici nu le supune atât de repede oxidării. Este ideal pentru stoarcerea la rece a fructelor și legumelor.
4. Imediat după stoarcere obțineți un suc, însă trebuie să îl lăsați la temperatura camerei o zi sau 3-4 zile la frigider, ca procesul de fermentare să înceapă și să se transforme în must. În acest timp, păstrați mustul în recipiente de sticlă, fără capacul pus.
5. Puteți servi mustul împreună cu miez de nucă.
2. Culegeți boabele de pe ciorchini.
3. Băgați boabele la storcătorul Kuvings. Acesta nu încălzeste produsele pe care le procesează și nici nu le supune atât de repede oxidării. Este ideal pentru stoarcerea la rece a fructelor și legumelor.
4. Imediat după stoarcere obțineți un suc, însă trebuie să îl lăsați la temperatura camerei o zi sau 3-4 zile la frigider, ca procesul de fermentare să înceapă și să se transforme în must. În acest timp, păstrați mustul în recipiente de sticlă, fără capacul pus.
5. Puteți servi mustul împreună cu miez de nucă.
Preparat cu
-1.000lei
Kuvings
Storcător de fructe, legume și ierburi cu melc și presare la rece EVO 820 Kuvings, roșu
4 în 1: slow juicing, lapte vegetal, suc de roșii, înghețată
Presare la rece
Ax cu melc
Pâlnie extra-largă (8.2cm)
BPA free
Sistem Flip gate pentru siguranța copiilor
Viteza redusă 60rpm
• indisponibil
PRP: 2.999,99lei
1.999,99lei