Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others

Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others
Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ghimbir
• miere
• cătină
• lămâie

Descriere

Cel mai eficient mod prin care îți poți întări organismul în sezonul rece este să prepari acasă immunity shots. Efectele lor sunt potențate atunci când le prepari la un storcător cu melc Kuvings, ce păstrează 100% din vitaminele și mineralele din alimentele folosite. Prepară alături de noi rețeta recomandată de Sweets&Others și treci cu brio peste sezonul răcelilor. 

Mod de preparare

Spală și curăță lâmâia de coajă. Pentru lămâile din supermarket este cel mai bine să elimini coaja deoarece de cele mai multe ori nu este indicată pentru consum, lucru menționat și la raft.Spală bine ghimbirul. Îl poți și curăța de coajă dacă dorești, dar nu este obligatoriuSpală bine și cărina și introdu alimenetele în storcătorul cu melc REVO830, alternând între ele. NU adăuga miere în aparat deoarece acesta se poate defecta, ci direct în sucul extras.Depozitează în frigider și consumă în fiecare dimineață, pentru o imunitate puternică. 


Review-uri (0) pentru Immunity shots cu cătină, by Sweets&Others

Fii primul care lasa un comentariu!