Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta gelato raw vegan din capsuni, made by Raw Chef Ligia Pop

Reteta gelato raw vegan din capsuni, made by Raw Chef Ligia Pop
Reteta gelato raw vegan din capsuni, made by Raw Chef Ligia Pop

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Capsuni congelate - 500 gr.
• Banane bio inghetate - 3 buc.
• Pudra de shilajit (contine peste 80 de minerale) - 10 gr.
• Maca - 10 gr.
• Reishi - 10 gr.

Mod de preparare

• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare; in felul acesta vor ingheta mai bine si vor fi mai usor de folosit; bananele se curata de coaja, se taie in sferturi si se congeleaza in acelasi mod ca si capsunile
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000S, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate 
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare; este bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia; recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza
• la final amestecati foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicios!

Savurati cu placere!