Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others

REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others
REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pentru 6 brioșe
• 110 gr.făină
• O linguriță praf de copt
• O linguriță scorțișoară
• Un praf de sare
• 80 gr.zahăr
• 100 ml ulei
• 2 ouă
• 160 gr.pulpă morcovi rămasă după prepararea sucului de morcovi
• 50 gr.stafide
• 50 gr.nucă tocată

Descriere

Tu ce faci cu pulpa rămasă după stoarcerea sucurilor tale de mere, morcovi sau portocală? Venim către tine cu o alternativă sănătoasă, ca să te bucuri de toate vitaminele din alimentele stoarse: transformă pulpa stoarsă în Muffins. Vezi mai jos rețeta propusă de Sweets&Others și încearc-o acum! 

Mod de preparare

  • Într-un bol amestecăm cu ajutorul unui tel ouăle cu zahărul până se deschid la culoare. Adăugăm apoi uleiul și amestecăm cu telul până se omogenizează bine.

  • Cernem făina, scorțișoară, sarea și praful de copt și omogenizăm cu telul. Încorporăm cu o spatulă pulpa de morcovi rămasă după prepararea sucului de morcovi la slow juicer-ul Revo830 de la Kuvings. Adăugăm apoi nuca tocată și stafidele și omogenizăm foarte bine toată compoziția. 

  • Transferăm compoziția într-o tavă de brioșe tapetată cu hârtie de copt și introducem brioșele la cuptor la 180 ° pentru 20-25 min sau până ce o scobitoare iese curată din centru lor. 

  •  Le putem servi la micul dejun alături de o cafea sau chiar le putem decora cu cremă de brânză și le putem transforma într-un desert senzațional. 

  •  Această rețetă funcționează la fel de bine și cu alte resturi de pulpă care va mai rămân din pregătirea sucurilor precum mere, dovleac, zucchini, rămâne doar să încercați și voi diferite combinații și să vedeți care vă sunt pe plac.

  • Însă cel mai important este să nu aruncăm niciodată pulpa ce ne rămâne din pregătirea sucurilor atât din cele pe bază de legume cat și pe cele din fructe pentru că de fiecare dată vom putea să le încorporăm într-un alt preparat și astfel putem evita risipa alimentară și vom folosi la maximum toate sursele de vitamine ce ne sunt puse la dispoziție de către fructe și legume. 

Review-uri (0) pentru REȚETĂ Carrot Muffins by Sweers&Others

Fii primul care lasa un comentariu!