Rețetă lapte de migdale by Daniel Breda
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 250g migdale proaspete |
• 250ml apă |
• 1 linguriță miere optional |
Mod de preparare
Pasul 1. Se pun migdalele într-un bol și se acoperă cu apă, după care se lasă la hidratat peste noapte sau minim 6 ore.
Pasul 2. Se scurg migdalele de apă și se adaugă apa proaspătă urmând să se introducă în storcătorul Kuvings Revo830.
Pasul 3. La final se adaugă mierea și se amestecă bine și se depozitează la frigider pentru maxim 3 zile.
Pasul 2. Se scurg migdalele de apă și se adaugă apa proaspătă urmând să se introducă în storcătorul Kuvings Revo830.
Pasul 3. La final se adaugă mierea și se amestecă bine și se depozitează la frigider pentru maxim 3 zile.
Preparat cu
-500lei
Kuvings
Storcător de fructe, legume, ierburi și rădăcinoase cu melc și presare la rece, cu pâlnie dublă, REVO 830 Kuvings, argintiu
4 în 1: slow juicing, lapte vegetal, suc de roșii, înghețată
Pâlnie pentru rădăcinoase
Viteză redusă 50 rpm
Ax inovativ
Sistem Smart Cap
• in stoc
PRP: 3.499,99lei
2.999,99lei