Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Suc pentru reducerea celulitei, by Carmen Bruma

Suc pentru reducerea celulitei, by Carmen Bruma
Suc pentru reducerea celulitei, by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g ananas
• 100 g telina
• o mana rucola
• o mana patrunjel
• miezul pisat de la 2 nuci

Mod de preparare

  • Se spala ingredientele si se pregatesc 
  • Se echipeaza storcatorul prin presare la rece Kuvings C9500 PR cu sita de suc si se porneste
  • Se introduc pe rand toate ingredientele in storcator, lasand capacul vasului de colectare inchis, astfel incat toate ingredientele sa se amestece omogen
  • Se toarna sucul rezultat intr-un pahar si se bea imediat
Sucul astfel preparat este bogat in vitaminele A, C, E dar si magneziu si zinc!
Pentru combaterea celulitei este necesar sa respectati urmatoarele reguli alimentare cel putin 6 saptamani:
  • Eliminati complet zaharul si dulciurile ( miere, indulcitori naturali sau artificiali)
  • Eliminati alcoolul
  • Dupa ora 18 mancati doar carne slaba cu legume proaspete si 
  • Eliminati soia, mezelurile si prajelile
  • Mancati proteine slabe la fiecare masa ( min 1 gram proteina/kg corp
  • Incercati sa va schimbati compozitia corporala in favoarea masei musculare. Faceti antrenamente de tip HIIT si variati exercitiile 
  • Nu rontaiti intre mese chiar daca e vorba de alimente sanatoase. Limitati-va la 3 mese principale si (eventual doar daca simtiti nevoia) 2 gustari
  • Beti 45ml apa / kg corp
  • Nu fumati! Nicotina are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulatia si drenajul limfatic la nivelul pielii si favorizeaza aparitia celulitei
  • Cresteti aportul de lecitina si acizi grasi esentiali omega 3. In mod natural se gasesc in galbenusul de ou, pestele gras, sardine, nuci sau puteti folosi varianta suplimentelor 
  • Nu uitati sa va luati in fiecare zi portia de energie si sanatate din sucul preparat cu ajutorul storcatorului Kuvings, care pastreaza vitaminele si mineralele ingredientelor prin presarea la rece!

  • Savurati cu placere! 

    Carmen Bruma