Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta desert cu fructe si lapte de migdale, made by Carmen Bruma

Reteta desert cu fructe si lapte de migdale, made by Carmen Bruma

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Mango – 100 gr.
• Capsuni – 100 gr.
• Fistic – 1 lingurita
• Lapte de migdale – 100 ml
• Iaurt – 50 gr.

Mod de preparare

• spalati bine mango si capsunile
• curatati mango de coaja si taiati-l in bucati mai mici, inlaturand samburele
• echipati storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000PR cu sita pentru smoothie
• introduceti treptat ingredientele in storcator, astfel incat sa fie preluate usor de catre axul melcat
• se toarna smoothie intr-o cupa, adaugati iaurtul si amestecati bine si presarati o lingurita de fistic macinat
• il puteti consuma imediat dupa preparare sau il puteti lasa la congelator si sa-l consumati sub forma de inghetata.

Acest smoothie este o gustare usor de preparat in casa, din ingrediente naturale si are putine calorii.
Mango este o sursa grozava de vitamina A si C, ajutand la mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si ochilor si la protejarea sistemului imunitar. Mango abunda in antioxidanti si enzime benefice care ajuta la o buna functionare a sistemului digestiv.
Laptele de migdale este o sursa bogata de calciu, magneziu si antioxidanti, o alternativa delicioasa si sanatoasa pentru laptele de vaca. Il poti pregati foarte usor cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings, folosind sita pentru suc. Migdalele se lasa la hidratat pentru cateva ore, apoi se adauga in storcator, alternand 1 - 2 linguri de migdale cu 100 ml de apa.
Capsunile sunt excelente in curele de slabire, sunt bogate in fibre alimentare, au un continut ridicat de calciu, magneziu, potasiu si fier si sunt printre cele mai bogate fructe in vitamina C.

Savurati cu placere!