Reteta - Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 para |
• 1 mar |
• 1 gref roz |
• ½ sfecla rosie |
• ½ lamaie |
• 1 cm radacina ghimbir |
Mod de preparare
- Spala marul, para si sfecla rosie.
- Curata lamaia, greful si ghimbirul.
- Adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.
- Pune sucul in pahar si serveste-l imediat.
- Ghimbirul purifica sangele si stimuleaza imunitatea, iar lamaia si greful au un continut ridicat de vitamina C si stimuleaza digestia si circulatia.
- Sfecla rosie este un “super-aliment” si reprezinta o sursa excelenta de vitamina B si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu si fier.