Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece

Reteta - Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece
Reteta - Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece Reteta - Suc rosu cu vitamina C pentru sezonul rece

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 para
• 1 mar
• 1 gref roz
• ½ sfecla rosie
• ½ lamaie
• 1 cm radacina ghimbir

Mod de preparare

  • Spala marul, para si sfecla rosie.
  • Curata lamaia, greful si ghimbirul.
  • Adauga alternativ ingredientele in palnia de alimentare a storcatorului prin presare la rece Kuvings.
  • Pune sucul in pahar si serveste-l imediat.
  • Ghimbirul purifica sangele si stimuleaza imunitatea, iar lamaia si greful au un continut ridicat de vitamina C si stimuleaza digestia si circulatia.
  • Sfecla rosie este un “super-aliment” si reprezinta o sursa excelenta de vitamina B si potasiu. De asemenea, este o sursa buna de fibre, vitamina C, magneziu si fier.