Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Suc antioxidant cu varza rosie si sfecla

Reteta Suc antioxidant cu varza rosie si sfecla
Reteta Suc antioxidant cu varza rosie si sfecla Reteta Suc antioxidant cu varza rosie si sfecla

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ¼ varza rosie
• ½ sfecla
• 2 portocale
• 1 feliuta de ghimbir

Descriere

Sfecla rosie mai este denumita si ,,leguma- medicament’’, iar asta datorită proprietăţilor sale importante pentru aparatul cardiovascular, stări anemice şi tumorale. Este o sursă importantă de vitamine din complexul C, B, acid folic, minerale precum magneziu, cupru, fier, potasiu dar şi fibre. De asemenea, sfecla rosie este cea mai bună sursă de antioxidanţi. Varza roşie poate reduce riscul bolilor bătrâneţii, cum este boala Alzheimer, datorită antioxidanţilor şi vitaminei K, care ajută la prevenirea depunerilor de colesterol pe vasele de sânge, inclusiv cele din creier. Asadar, nu ocoliti sfecla si varza rosie si consumati-o in cat mai multe moduri posibil!

Mod de preparare

  • Spala bine varza rosie si sfecla.
  • Curata de coaja portocalele si felia de ghimbir.
  • Taie-le apoi bucati potrivite sa incapa prin palnia storcatorului.
  • Pune alternativ ingredientele in storcatorul prin presare la rece Kuvings B6000 Plus.
  • Lasa capacul pus sa se ameste bine sucul si apoi pune-l intr-un pahar si se serveste imediat, optional cu cateva cuburi de gheata.