Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Sorbet de visine si kiwi

Sorbet de visine si kiwi

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 g visine
• 200 g kiwi
• 2 lingurite miere
• fistic maruntit, coacaze rosii si menta proaspata pentru décor

Mod de preparare

  • Kiwi se curata de coaja, se taie cubulete si se pune intr-o punga la congelator pentru 2-3 ore.
  • Se scot samburii la visine si se pun si ele in congelator.
  • Se monteaza accesoriul pentru inghetata la storcatorul prin presare la rece Kuvings.
  • Se porneste aparatul si se lasa deschis capacul.
  • Se pune recipientul de plastic sub capac.
  • Mai intai se pun visinele si se amesteca cu o lingurita de miere sau dupa gust.
  • Se asaza intr-o cupa de inghetata.
  • Apoi se preseaza si kiwi-ul si se amesteca si el cu o lingurita de miere.
  • Se asaza in cupa, deasupra sorbetului de visine.
  • Se pune paharul in congelator cel putin o ora.
  • Se decoreaza cu fistic maruntit, coacaze rosii si menta proaspata.